NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg
ergergerg

HOMEY

Volledige ontzorging door box-build te bouwen

Het idee: een spraakgestuurde hub waar je je hele huis mee kunt besturen zonder gebruik te maken van een afstandsbediening. Slechts die ene hub die al deze taken kan overnemen en die je kunt besturen met je stem. Het idee voor de Homey is geboren.

Global Electronics B.V. ondersteunt Athom door de Homey boxbuild te bouwen. Van supply-chain tot assemblage, eindsamenstelling, testen, programmeren en het uiteindelijk verpakken, verzenden naar eindklanten en distributiecentra. Van begin tot eind ziet Athom’s eigen projectmanager bij Global Electronics B.V. toe op de correcte afhandeling van de orders. Op die manier kan Athom zich volledig focussen op het verder verbeteren van hun product, de marketing en sales en het bedenken van mooie nieuwe producten.

HOMEY’S ZIJN SAMEN SUCCESVOLLER!

Na een succesvolle proto-productierun had Atom BV het juiste materiaal om Homey verder te ontwikkelen en bereidde het al de hardware voor om een ​​Kickstarter-campagne te starten. De broodnodige financiering moest worden verzameld via crowdfunding om het product daadwerkelijk op de markt te brengen.

Het doel was om € 100.000, - op te halen. De media begonnen het verhaal op te pakken, waardoor de zaken in een stroomversnelling kwamen. Nu moesten er echte producten worden geproduceerd en waren ze op zoek naar de juiste productiepartner om de 1.000 Homey’s te produceren die al verkocht waren.


"Impact maken met automatisering"

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Thank you! You can find the whitepaper in your mailbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form.