NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Medewerker Binnendienst

Over jou

Gaat jouw hart sneller kloppen van technologie en ben je gefascineerd door hoe onze wereld in een razend tempo verandert dankzij technologische trends zoals onder andere 5G, IoT en wireless data exchange? Wil je werken voor toonaangevende start-ups, scale ups en corporates in de tech sector? Wij zijn op zoek naar de persoon die onze klanten bij deze fantastische reis begeleidt en de productie en assemblage van elektronica voor onze klanten tot een succes maakt. Weet jij wat de klant beweegt en wil jij jouw technische kennis en organisatietalent combineren in een uitdagende positie? Dan hebben wij de perfecte positie voor jou!

Als Medewerker Binnendienst werk je in een team aan technische innovaties. Je werkt gedreven aan het structureren van nieuwe projecten en je durft proactief te handelen en initiatief te nemen. Binnen het team ben jij de verbindende schakel tussen Verkoop, Werkvoorbereiding, Inkoop en Operations.  Heb jij technisch inzicht en weet je ook goed projecten te structureren? Dan ben jij de versterking die wij bij Global Electronics zoeken.

Over Global Electronics BV:


Al 28 jaar is Global Electronics uit Haaksbergen een leverancier voor geavanceerde assemblage van printplaten in de hightech electronics markt. Wij assembleren printplaten voor gerenommeerde opdrachtgevers die eindproducten leveren aan klanten in uiteenlopende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de Smart home oplossing van Homey of de Airport Solutions van TKH.


We beschikken over testfaciliteiten en een productielijn om eindproducten (box build) te assembleren. Daarnaast ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij de optimalisatie van de assemblage door samen voorafgaand aan het productieproces een analyse uit te voeren op de maakbaarheid ervan en te bepalen hoe de inkoopkosten van componenten kunnen worden geminimaliseerd.

Prototypes en seriematige producties voor opdrachtgevers worden geleverd aan klanten die actief zijn in onder andere de meet- en regeltechniek, telecommunicatie, chemie, petrochemie en de medische industrie. Tot slot leveren we aan klanten die IoT toepassingen ontwikkelen en verkopen, ‘time to market’ wensen te verkorten en gebaat zijn bij snelle levering.

Wat ga je doen als Medewerker Binnendienst?

• Als Medewerker Binnendienst ben je goed in het structureren, organiseren en tot in de puntjes verzorgen van projecten;

• Je weet te anticiperen op (potentiële) problemen met klanten en leveranciers en onderneemt hier actie bij;

• Je fungeert als vraagbaak voor klanten, het opbouwen van klantrelaties is een belangrijk onderdeel van je werk;

• Je staat schouder aan schouder met kundige collega’s die je ondersteunen met hun kennis van producten, assemblagetechnieken en diensten;

• Je bent een echte teamspeler: je zorgt voor samenhang, organiseert en bent onderdeel van het sales team dat bestaat uit 5 personen, inclusief werkvoorbereiding en inkoop;

• Je overziet het geheel en door je heldere communicatie en organisatietalent is het voor collega’s duidelijk wat ieder bijdraagt aan het teamresultaat om deadlines te realiseren;

Wat vereist deze functie van jou?

Je hebt minimaal een HBO werk-en denkniveau;

• Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een productieomgeving;

• Je bent analytisch, hebt organisatietalent en technisch-commercieel inzicht;

• Je bent nauwkeurig en gestructureerd, hebt oog voor detail, je hebt drive en teamspirit;

• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en hebt basiskennis van de Duitse taal;

• Je hebt een gezonde dosis humor;

• Je bent communicatief vaardig;

Kortom:

Heb jij een hands-on mentaliteit? Krijg jij energie van de uitdaging om elke dag het beste uit jezelf te halen? En lijkt het je interessant om dat te doen binnen onze hightech elektronicamarkt? Dan zoeken we jou!

What’s in it for you?

Een interessante functie waarbij je veel vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in te brengen. Wij bieden een 38-urige werkweek met marktconforme arbeidsvoorwaarden en een laagdrempelige werkomgeving met betrokken collega’s.

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan je CV en motivatie naar belen@global-electronics.nl t.a.v. Belén ten Hoopen-Rojas Conde.


Interesse?

Stuur dan jouw sollicitatiebrief
voorzien van CV naar:

Belén ten Hoopen-Rojas Conde.

belen@global-electronics.nl