NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Technical Sales & Services Medewerker

Global Electronics bv groeit en is op zoek naar jou! In deze functie kan jij je de komende jaren volop blijven ontwikkelen. Heb jij affiniteit met techniek? Heb jij een sterk karakter en ben je op zoek naar continu verbeteren en persoonlijke groei? Dan komen wij graag met jou in gesprek voor de functie van Technical Sales & Services Medewerker.

De functie:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega met een ondernemend en sterk karakter. Daar waar jij mogelijkheid ziet tot verbetering zien we graag jouw initiatief en slagvaardigheid. Onze binnendienst bestaat uit 2 werkvoorbereiders, een inkoper een verkoper binnendienst en een projectmanager. Jij bent degene die onze binnendienst naar een nog hoger niveau tilt door bij te dragen aan onze innovatie doelstellingen, service te optimaliseren en afspraken om te buigen naar een klinkend resultaat.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

• Je draagt bij aan het innoveren van onze dienstverlening;
• Je houdt je bezig met het vernieuwen van werkprocedures- en processen;
• Je begeleidt (complexe) offerteaanvragen;
• Je draagt zorg voor een vlekkeloze afstemming van klantaanvragen en de uitvoering van projecten.

OVER GLOBAL ELECTRONICS BV:


Al 28 jaar is Global Electronics uit Haaksbergen een leverancier voor geavanceerde assemblage van printplaten in de hightech electronics markt. Wij assembleren printplaten voor gerenommeerde opdrachtgevers die eindproducten leveren aan klanten in uiteenlopende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de Smart home oplossing van Homey of de Airport Solutions van TKH.


We beschikken over testfaciliteiten en een productielijn om eindproducten (box build) te assembleren. Daarnaast ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij de optimalisatie van de assemblage door samen voorafgaand aan het productieproces een analyse uit te voeren op de maakbaarheid ervan en te bepalen hoe de inkoopkosten van componenten kunnen worden geminimaliseerd.

Prototypes en seriematige producties voor opdrachtgevers worden geleverd aan klanten die actief zijn in onder andere de meet- en regeltechniek, telecommunicatie, chemie, petrochemie en de medische industrie. Tot slot leveren we aan klanten die IoT toepassingen ontwikkelen en verkopen, ‘time to market’ wensen te verkorten en gebaat zijn bij snelle levering.

Global Electronics vraagt:

We zoeken iemand die zich als een spin in het web voelt in de samenwerking tussen onze klanten, inkoop- en productieafdelingen, partners en leveranciers. Servicegericht, partnerschap, innovatie en succes zijn ook jouw kernwaarden. Technische kennis is voor deze functie geen harde eis maar affiniteit met (onze) techniek is een sterk voordeel. Enkele jaren werkervaring in een klantgerichte functie met organisatorische en administratieve taken is tevens een sterke pré;

Functie-eisen:

• HBO werk- en denkniveau; (bij voorkeur Technische bedrijfskunde of enkele jaren werkervaring binnen de industrie);
• Communicatief vaardig;
• Organisatorisch sterk;
• Planmatig en nauwkeurig;
• Een echte teamspeler;
• Oplossingsgericht;
• Kritisch;
• Continu op zoek naar verbeteringen;
• Analytisch.

Kortom:

Heb jij een ondernemend karakter en ben jij altijd op zoek naar verbeteringen en interne efficiency-slagen? Lijkt het je interessant om dat te doen binnen onze hightech elektronicamarkt? Dan zoeken we jou!

Global Electronics biedt:

Een interessante functie waarbij je veel vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in te brengen. Wij bieden een 38-urige werkweek met marktconforme arbeidsvoorwaarden en een laagdrempelige werkomgeving met betrokken collega’s.

Solliciteer direct

CAREN DIJKHUIS BEGELEIDT GLOBAL ELECTRONICS EXCLUSIEF BIJ DE INVULLING VAN DEZE VACATURE.

06-22292956

caren@commercieelnederland.nl