NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

BRONKHORST HIGH-TECH BV  

Kostenefficiënt door modulaire bouwwijze

Bronkhorst High-Tech BV biedt het breedste productassortiment low-flow (mass)flow meters en regelaars aan op de markt. Voor toepassingen in laboratoria, machines, industrie en explosiegevaarlijke omgevingen kunnen talrijke uitvoeringen van zowel standaard als op maat gemaakte instrumenten worden aangeboden.

Er wordt gebruik gemaakt van een uniek concept dat op assemblage niveau de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Nieuwe ontwikkelingen zorgen immers soms voor een ontwerp waarin het aantal componenten toeneemt maar de vorm-factor (PCBA-oppervlakte) gelijk blijft.

Door Global Electronics B.V. in een vroegtijdig stadium bij nieuwe ontwikkelprojecten te betrekken, worden onze kennis en expertise op het gebied van assemblage maximaal ingezet door Bronkhorst High-Tech BV om uiteindelijk tot een kostenefficiënt ontwerp te komen.

Vorm, pasvorm en functie

"Global Electronics helpt ons bij het realiseren van betrouwbare leverprestaties aan onze afnemers. Ze spelen adequaat in op de eisen en wensen in een steeds veranderende markt. Het bedrijf kenmerkt zich als een no-nonsense organisatie waar kwaliteit, vakmanschap en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Door de flexibele opstelling, het oplossingsgericht meedenken en het nakomen van afspraken is het een prettig bedrijf om mee samen te werken."

"Impact maken met meetbaarheid"

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.