NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Telecom

Impact bij betrouwbare verbindingen en stabiel internet

Telecom is méér dan mobiele of vaste telefonie. Denk bijvoorbeeld aan cruciale communicatie tussen hulpdiensten of elektronica die zorgt voor een snellere en stabielere internetverbinding op uw smartphone. High end elektronica die in het geval van hulpdiensten probleemloos en stabiel moet werken. Altijd en overal.

Juist in die high-end segmenten van de telecomwereld levert Global Electronics B.V. haar diensten door het bouwen en testen van klantspecifieke hardware die levens kan redden. Door onze hoogstaande quality control en gebruik van high-end materialen leveren wij producten die altijd werken, zodat hulpdiensten er blindelings op kunnen vertrouwen. Meedenken met onze klanten over verdere verbetering en betrouwbaarheid én blijven investeren in innovatieve technologie liggen ten grondslag aan een hoogwaardig product dat levens kan redden.

Toepassingen en soorten PCBA's voor de telecommunicatie-industrie

PCBA's zijn een noodzaak voor de telecommunicatie-industrie. Van een printplaat voor omroepnetwerken tot printplaten voor kantoorcommunicatie: printplaten maken elektronische communicatieapparatuur mogelijk. Het is moeilijk voor te stellen hoe we überhaupt communiceerden vóór de komst van de geavanceerde communicatietechnologie van vandaag.

Dankzij deze apparatuur en de communicatieprints die erin zitten, kunnen we sneller, duidelijker en efficiënter dan ooit tevoren met elkaar verbinden. Om van die heldere, snelle en effectieve communicatie te kunnen genieten, hebben we de juiste telecom-printplaten nodig. Daar zorgen wij voor.

Quoting

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goede quote uit te brengen. Door de grote hoeveelheid data en details is de kans op fouten aanwezig. Dit voorkomen we door te beginnen met een BOM-analyse om de materiaalkosten in kaart te brengen.

Boxbuild

Naast onze PCBA-assemblageservices kunnen wij ook een volledig elektronische en/of mechanische montagesamenstelling voor u produceren. Van subsysteem, kastenbouw en complete boxbuildprojecten tot en met het verpakken en verzenden aan uw klanten.

BOM analyse

Aan de hand van een BOM wordt de inkoop van materialen gepland. De stuklijsten vormen de leidraad en de duidelijke instructies per stap verminderen de kans op fouten.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.