NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Internet of things (IOT)

Impact om meer data te kunnen versturen

Internet of Things (IoT) is niet meer weg te denken. De verwachting is dat in 2020, wereldwijd, meer dan 31 miljard apparaten op de één of andere manier verbonden zijn met het internet. Dat is een geweldige ontwikkeling, maar het brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Hoe makkelijk is het om deze apparaten te hacken en welke informatie kan daarmee blootgelegd worden? Een vraag die ontwikkelaars en wetenschappers terecht bezighoudt.

Global Electronics B.V. legt zich erop toe om bedrijven en personen hierover te informeren door het organiseren van kennis-sessies over cybersecurity en door het produceren van high-end security hardware die ervoor zorgt dat uw IoT-devices veilig kunnen communiceren. Zo dragen we bij aan een veiliger wereld waarin uw persoonlijke gegevens niet zomaar te benaderen zijn door derden.

Hoe stimuleert IoT nieuwe PCBA-benaderingen?

De PCBA-wereld innoveert snel om aan de eisen van de consument te voldoen. Mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in apparaten die kleiner zijn, maar sneller informatie verwerken, wat nieuwe benaderingen van PCBA-ontwerp mogelijk maakt. Om ervoor te zorgen dat apparaten zowel kleiner zijn als aansluiten op het IoT, is er meer vraag naar flex- en high-density interconnect (HDI) -printplaten.

Flex-printplaten zijn ideaal voor fitness-trackers en andere kleine apparaten, omdat er meer componenten aan een kleinere ruimte kunnen worden toegevoegd. Het gebruik van flexibele printplaten vereenvoudigt gecompliceerde bedrading en biedt extra weerstand bij blootstelling aan zware omstandigheden. Naarmate het bordvastgoed afneemt en de routedichtheid toeneemt, worden HDI-technieken zoals blinde en ingegraven via's gebruikt om complexe routing mogelijk te maken. HDI-ontwerpbenaderingen hebben ook geleid tot een lager energieverbruik en hogere prestaties, waardoor ze ideaal zijn voor IoT-apparaten.

Inkoop

Onze leveranciers (en EMS’ers in het algemeen) zijn wereldspelers met een miljardenomzet. Er zijn meer dan 100 miljoen componenten beschikbaar en elke maand komen er tienduizenden bij.

Prototyping

Wilt u een tastbaar product maken van uw idee, als concrete vervolgstap in het productontwikkelingstraject of als los project? Global Electronics B.V. verzorgt graag een prototype voor u.

Through Hole Technology (THT)

Naast SMT (Surface Mount Technology)-componenten verwerkt Global Electronics B.V. ook THT, oftewel Through Hole Technology-componenten.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.