NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Regelsystemen

Impact om gassen en vloeistoffen beter te kunnen meten

Fabrikanten van industriële producten staan voor veel uitdagingen in de wereld van vandaag. Met toenemende arbeidskosten, hogere eisen aan precisie en meer efficiëntie wordt deze sector uitgedaagd. Industriële producten vereisen steeds complexere assemblages waarbij miniaturisering van componenten eveneens een belangrijke rol speelt. Global Electronics B.V. is in staat te voldoen aan de technische en logistieke eisen die gesteld worden aan industriële PCBA's.

Elektronica die voor industriële toepassingen wordt gebruikt, moet stabiel zijn onder extreem zware omstandigheden en tegelijkertijd een lange levensduur behouden. Industriële PCBA-ontwerpen en industriële printplaatproducten moeten daarom ook voldoen aan strikte industriële SIL- en IEC-normen, unieke ontwerpkenmerken en vormfactoren creëren voor elke industriële omgeving.

Industriële printplaten

Industriële printplaten kunnen meerdere jaren of zelfs decennia worden gebruikt. Sommige van de componenten die u eerder heeft ontworpen, kunnen verouderd zijn. Wanneer u uw industriële PCBA moet upgraden, zal het extra tijd kosten om geschikte alternatieven of vervangingen te vinden, om nog maar te zwijgen over de tijd die u besteedt aan het updaten van uw service- en componentdocumentatie.

Onze ontwerpteams staan klaar om u te helpen. Of het nu gaat om het inkopen van verouderde componenten of, het belangrijkste, bij het reverse-engineeringsproces van uw oude industriële PCBA’s.

Inkoop

Onze leveranciers (en EMS’ers in het algemeen) zijn wereldspelers met een miljardenomzet. Er zijn meer dan 100 miljoen componenten beschikbaar en elke maand komen er tienduizenden bij.

Lifecycle management

Product lifecycle management (PLCM), of gewoon lifecycle management, is een systematische aanpak van het beheer van de levenscyclus van een product.

Boxbuild

Naast onze PCBA-assemblageservices kunnen wij ook een volledig elektronische en/of mechanische montagesamenstelling voor u produceren. Van subsysteem, kastenbouw en complete boxbuildprojecten tot en met het verpakken en verzenden aan uw klanten.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.