NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Bouw

Slimmer bouwen voor de toekomst


Net zoals vrijwel iedere andere bedrijfstak maakt ook de bouw steeds vaker gebruik van elektronica. Begrippen zoals domotica en 'Smart Home' raken meer ingeburgerd, en hier wordt tijdens de bouw ook vaak al rekening mee gehouden. Een ander belangrijk aspect is de energiehuishouding en streven naar een energieneutrale samenleving. Hiervoor worden goede isolatie en andere bouwkundige maatregelen aangevuld met nieuwe technologie zoals zonnepanelen en zonneboilers, warmtepompen en diverse andere technieken, waar steevast geavanceerde elektronica bij komt kijken. Global Electronics B.V. kan de technologie leveren die bijdraagt aan deze belangrijke ontwikkeling.

Beveiliging en bewaking


Ook bij het bouwproces zelf speelt elektronica een steeds grotere rol. Zo worden veel bouwplaatsen beveiligd door middel van camera's en systemen voor toegangscontrole – apparatuur waarvoor Global Electronics B.V. printplaten assembleert. Deze elektronica is bestand tegen weer en wind, maar is ook in andere opzichten extra robuust uitgevoerd om betrouwbaar te blijven werken in de harde omstandigheden van een bouwplaats.


Andere voorbeelden van ontwikkelingen in de bouw zijn slimme gereedschappen en systemen voor voorraadbeheer op locatie, waardoor nauwkeuriger en efficiënter kan worden gewerkt.

Prototyping

Wilt u een tastbaar product maken van uw idee, als concrete vervolgstap in het productontwikkelingstraject of als los project? Global Electronics B.V. verzorgt graag een prototype voor u.

Boxbuild

Naast onze PCBA-assemblageservices kunnen wij ook een volledig elektronische en/of mechanische montagesamenstelling voor u produceren. Van subsysteem, kastenbouw en complete boxbuildprojecten tot en met het verpakken en verzenden aan uw klanten.

Quoting

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goede quote uit te brengen. Door de grote hoeveelheid data en details is de kans op fouten aanwezig. Dit voorkomen we door te beginnen met een BOM-analyse om de materiaalkosten in kaart te brengen.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.