NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Transport

Robuustheid als eerste eis


De transportsector is tegenwoordig sterk afhankelijk van geavanceerde elektronica. Zelfs de eenvoudigste bedrijfswagen is tegenwoordig uitgerust met GPS-navigatie, en ook essentiële veiligheidssystemen zoals ABS en airbags zijn ondenkbaar zonder moderne elektronica. Ook talloze andere zaken worden bestuurd en bewaakt door voertuigelektronica.


Gemeenschappelijk kenmerk is dat deze elektronica robuuster moet zijn dan gewone consumentenproducten. Trillingen, temperatuurwisselingen en vocht moeten allemaal zonder problemen doorstaan kunnen worden. Om deze reden is in de jaren negentig van de vorige eeuw de Automotive Electronics Council (AEC) in het leven geroepen, een commissie die standaarden vastlegt waaraan componenten en systemen moeten voldoen om in auto-elektronica gebruikt te kunnen worden.


Global Electronics B.V. kan advies geven over de toepassing van AEC-gekwalificeerde componenten en biedt ook diverse andere technologieën om printen optimaal geschikt te maken voor gebruik in de transportwereld. Tevens kan Global een ontwerp toetsen aan de belangrijkste elektrische normen en eisen die van toepassing zijn voor automotive- elektronica, om zo de betrouwbaarheid van het eindproduct verder te verhogen.

Nieuwe ontwikkelingen


De vraag naar automotive-elektronica neemt de laatste jaren steeds sneller toe, mede door de snelle ontwikkelingen op het gebied van elektrische en hybride voertuigen. Dit geldt niet alleen voor elektronica die in voertuigen zelf wordt toegepast, maar ook voor ondersteunende technologie zoals laadsystemen.


Global Electronics B.V. bedient inmiddels diverse klanten die actief zijn in deze snel groeiende markt, waarbij de belofte van snelle, betrouwbare levering in grote aantallen waargemaakt wordt door korte aanvoerketens en lokale productie in Nederland.

BOM analyse

Aan de hand van een BOM wordt de inkoop van materialen gepland. De stuklijsten vormen de leidraad en de duidelijke instructies per stap verminderen de kans op fouten.

Inkoop

Onze leveranciers (en EMS’ers in het algemeen) zijn wereldspelers met een miljardenomzet. Er zijn meer dan 100 miljoen componenten beschikbaar en elke maand komen er tienduizenden bij.

Surface Mount Technology (SMT)

Tijdens het SMT-proces worden componenten op de printplaat bevestigd doordat de contactpennen óp de print komen in plaats van dóór de print, zoals bij Through Hole Technology (THT).

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.