NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

vooruitgang Boeken met supply chain management.

Organisaties die deel uitmaken van geïntegreerde ketens kunnen sneller en flexibeler leveren, kampen met minder voorraad- en faalkosten, scoren een hogere klanttevredenheid, kunnen beter duurzaamheid realiseren en hebben meer innovatiekracht.
Onzekerheid van de bedrijfsomgeving maakt dat een organisatie wendbaar moet zijn. Daarvoor is een hoge mate van adequate communicatie en samenwerking in de keten noodzakelijk.


U kunt gebruik maken van ons uitgebreide en betrouwbare netwerk, waardoor u optimaal profiteert van onze kennis, kunde en ervaring in het inrichten van de supply chain voor uw product.

Wij regelen de inkoop van materialen tegen de scherpste prijzen, onderhouden de voorraden voor uw product en indien gewenst hanteren we lifecycle management, zodat u tijdig wordt ingelicht over mutaties in verkrijgbaarheid van materialen.

Samenwerken is hierin key; wij gaan langdurige partnerships aan met onze belangrijkste leveranciers om u zo blijvend van scherpe prijzen, kwalitatief hoogstaande materialen en snelle leveringen te kunnen voorzien.


Bekijk onze SERVICES

MOGELIJKHEDEN

Voorraadbeheer

Snel kunnen leveren is een belangrijk doel in elke bedrijfskolom. Bij het leveren van een PCBA komen daar een aantal extra uitdagingen bij.

Inkoop

Onze leveranciers (en EMS’ers in het algemeen) zijn wereldspelers met een miljardenomzet. Er zijn meer dan 100 miljoen componenten beschikbaar en elke maand komen er tienduizenden bij.

Lifecycle management

Product lifecycle management (PLCM), of gewoon lifecycle management, is een systematische aanpak van het beheer van de levenscyclus van een product.

WHITEPAPER: The next step in the electronics manufacturing supply chain

Our latest paper outlines a unique and proactive approach to reduce waste in this challenging supply chain.

Thank you! You can find the whitepaper in your mailbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

SAMEN GROEIEN

Direct een specialist spreken?

+31 (0) 53 57 37 200

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.