NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

RESHORING

'TErugbrengen' van productie naar Haaksbergen

Steeds meer bedrijven halen productie terug uit lagelonenlanden of denken hierover na. Gedreven door recente ontwikkelingen zoals cybersecurity, de handelsoorlog tussen China en de US, Covid-19 is het een prettig idee om de productie ‘dichtbij huis’ te hebben. Global Electronics B.V. biedt u die mogelijkheid. Reshoring van (volume)opdrachten vraagt in de kern om machinecapaciteit en het vertrouwen om kostenefficiënt te kunnen produceren. Wij bieden u optimale leverbetrouwbaarheid, kwaliteit én korte communicatielijnen. Dit alles met 'Achterhoekse nuchterheid en doordrenkt met Twents noaberschap'.

REDENEN OM VOOR RESHORING TE KIEZEN
De totale kosten van produceren in lagelonenlanden vallen soms hoger uit dan verwacht. De loonkosten stijgen ook daar (met name in China) en de faal- en transportkosten zijn hoger dan in Nederland. Bij Global Electronics B.V. werken we transparant, waardoor de totale kosten vanaf het begin duidelijk zijn. Door unieke softwareverbindingen met onze leveranciers (API’s) hebben we snel inzicht in de scherpste prijzen, de beschikbare voorraden en de beste levertijden. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen en daardoor te produceren tegen lage kosten, gewoon in Twente. Kortom: redenen genoeg om voor reshoring te kiezen. Of het nu gaat om een nieuw product of een bestaand product, wij staan altijd voor u klaar.

FIRST PASS YIELD VAN 99%
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat bewijzen we doordat we een first pass yield van 99% waarmaken. De korte communicatielijnen bieden u de mogelijkheid om specialisten te laten aanhaken bij processen. Hun expertise op detailniveau verbetert uw return on investment. Hierbij vormt de taal geen mogelijke belemmering. Innovatie wordt zo een stuk toegankelijker. Onze ervaren experts denken altijd met u mee.

Bekijk onze SERVICES

MOGELIJKHEDEN

Reshoring bij een nieuw Product

Bij een nieuw product starten we met een grondige BOM-analyse en maken we een prototype om te bepalen waar eventueel nog verbetering mogelijk is in het ontwerp of de productieprocessen. Daardoor kunnen we uw product nóg succesvoller lanceren.

Reshoring bij een bestaand product

Dankzij een BOM-analyse en door gebruik te maken van specifieke software kunnen we de beste prijs leveren door het optimum te bepalen van de bestel-hoeveelheden (economic order quantity). Onze ervaring leert dat dit vaak positieve verrassingen oplevert.

EN Wat nog meer?

We bieden ook MaaS-services (Manufacturing as a Service) aan, waarbij we de hele 'infrastructuur' rondom inkoop en productie voor u kunnen organiseren. Zo kunnen wij u ontzorgen en kunt u flexibel onze services gaan inzetten vanuit Twente.

BOM analyse

Aan de hand van een BOM wordt de inkoop van materialen gepland. De stuklijsten vormen de leidraad en de duidelijke instructies per stap verminderen de kans op fouten.

Quoting

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goede quote uit te brengen. Door de grote hoeveelheid data en details is de kans op fouten aanwezig. Dit voorkomen we door te beginnen met een BOM-analyse om de materiaalkosten in kaart te brengen.

Voorraadbeheer

Snel kunnen leveren is een belangrijk doel in elke bedrijfskolom. Bij het leveren van een PCBA komen daar een aantal extra uitdagingen bij.

Inkoop

Onze leveranciers (en EMS’ers in het algemeen) zijn wereldspelers met een miljardenomzet. Er zijn meer dan 100 miljoen componenten beschikbaar en elke maand komen er tienduizenden bij.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.