NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Medisch

Impact bij het bieden van betere zorg

Ook de medische industrie stelt terecht hoge eisen aan de kwaliteit en levensduur van haar producten. Niet voor niets worden deze eisen vastgelegd in een specifieke ISO-certificering.

Sinds november 2018 is Global Electronics B.V. gecertificeerd volgens ISO13485:2015 en kunt u met een gerust hart met ons sparren over de productie van uw medische producten. U weet immers dat we aan alle eisen voldoen op het gebied van traceability, datacollectie, bewaartermijn, veiligheid en productietechnologie. Onze reeds opgedane kennis met producten die voor de zorg bestemd zijn, draagt bij aan het versneld introduceren van uw product(en) en garandeert een kennisniveau dat voldoet aan de huidige eisen omtrent kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Uw persoonlijke projectmanager staat te allen tijde met u in contact over de voortgang van projecten en is er om u te ontzorgen. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. We staan altijd voor u klaar.

Toepassingen op medisch gebied

Het gebruik van printplaten op medisch gebied is relevant en groeit nog steeds. U vindt medische printplaten in allerlei toepassingen. Van pacemakers, defibrillatoren en hartmonitors in het geval van cardiovasculaire medische specificatie-PCBA's tot medische beeldvormingssystemen, MRI's, CT-scans, ultrasone apparatuur en meer. U vindt ook printplaten voor medische apparaten zoals lichaamstemperatuurmonitoren, bloedglucosemeters en elektrische spierstimulatie-apparatuur. Printplaten voor medische apparatuur zijn en vind je overal.

Omdat de interne computercircuits voor veel medische apparaten vrij klein moeten zijn, zullen bedrijven in de medische apparatenindustrie vaak interconnect-PCBA's met hoge dichtheid of HDI-PCBA's nodig hebben. Deze printplaten bevatten veel verbindingen in een klein gebied, waardoor u een kleiner bord kunt plaatsen dat in een kleiner apparaat past.

Coating, Potting en Overige services

Wilt u een conformal coating laten aanbrengen, een beschermende laag die (selectief) wordt aangebracht op een elektronische besturing om deze te beschermen tegen externe omgevingsinvloeden, zoals vocht? Dat verzorgen wij graag voor u.

Prototyping

Wilt u een tastbaar product maken van uw idee, als concrete vervolgstap in het productontwikkelingstraject of als los project? Global Electronics B.V. verzorgt graag een prototype voor u.

Test & Repair

Alle door ons geproduceerde PCBA’s voldoen aan hoge kwaliteitseisen en ondergaan tijdens het productieproces al een aantal controle- en testmomenten.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.