NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Defensie

Extreme eisen aan betrouwbaarheid


Defensietoepassingen zijn misschien wel de grootste uitdaging voor iedere fabrikant van elektronica: het is letterlijk van levensbelang dat apparatuur goed blijft werken, juist onder de meest extreme omstandigheden. Temperaturen van ver onder nul tot bijna het kookpunt in de felle zon mogen geen invloed hebben, evenmin als vocht en stof. Mechanische robuustheid is weer een andere eis. Apparatuur moet maximaal inzetbaar zijn, zo weinig mogelijk onderhoud vergen en bij schade of verlies ook gemakkelijk vervangbaar zijn.

Jarenlange ervaring met uitdagende klanten heeft ervoor gezorgd dat Global Electronics B.V. de kennis en technologie in huis heeft om bijna onverwoestbare hardware te leveren. Printen kunnen worden opgebouwd met componenten van de hoogste betrouwbaarheidsklasse, ze kunnen worden ingegoten in kunsthars en ook kan advies worden gegeven over componenten waarvoor wellicht een beter alternatief kan worden gekozen – alles om in goede samenwerking tot een zo robuust mogelijk resultaat te komen.

Vertrouwelijke projecten


De eis van hoge betrouwbaarheid geldt ook voor de fabrikant zelf. Het is van het grootste belang dat de onderliggende technologische kennis niet in verkeerde handen kan vallen.


Global Electronics B.V. kan dit laatste waarmaken door lokale, Nederlandse productie en een zorgvuldige keuze van leveranciers van componenten en andere materialen. Tevens zijn strikte productieprotocollen van kracht die geheimhouding waarborgen. Uiteraard kunnen we ook 'milspec'-hardware leveren aan andere bedrijfstakken die zeer hoge eisen stellen aan hun elektronische producten.

Quoting

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goede quote uit te brengen. Door de grote hoeveelheid data en details is de kans op fouten aanwezig. Dit voorkomen we door te beginnen met een BOM-analyse om de materiaalkosten in kaart te brengen.

Lifecycle management

Product lifecycle management (PLCM), of gewoon lifecycle management, is een systematische aanpak van het beheer van de levenscyclus van een product.

Inkoop

Onze leveranciers (en EMS’ers in het algemeen) zijn wereldspelers met een miljardenomzet. Er zijn meer dan 100 miljoen componenten beschikbaar en elke maand komen er tienduizenden bij.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.