NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Lucht- en ruimtevaart

Impact om veilig te kunnen vliegen

De lucht- en ruimtevaartindustrie is een sector die stevigere printplaten nodig heeft dan die nodig zijn voor de gemiddelde alledaagse elektronica. De componenten die worden gebruikt in vliegtuigen, spaceshuttles, satellieten en controletorens moeten onder extreme omstandigheden betrouwbaar blijven. Ze worden blootgesteld aan een aantal ongebruikelijke omstandigheden dat de standaard PCBA's zou overbelasten. En als deze essentiële componenten falen, kunnen de resultaten rampzalig zijn.

Daarom neemt Global Electronics B.V. extreme voorzorgsmaatregelen en gebruiken wij extra duurzame materialen als het gaat om lucht- en ruimtevaart, maar ook bij defensie toepassingen. Het is dan ook ons doel om bij te dragen aan het veiliger maken van de lucht- en ruimtevaart.

Niet een standaard printplaat

Over het algemeen hoeven printplaten meestal niet bestand te zijn tegen extreme temperaturen of straling. Als het gaat om printplaten voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, moeten ze veel meer kunnen weerstaan.

Zonder printplaten speciaal ontworpen voor ruimtevaart, waren we nooit in staat geweest de ruimte te verkennen of satellieten te sturen die om de aarde cirkelen.

Global Electronics B.V. blijft zich ontwikkelen om op de nieuwste manieren PCBA's veelzijdiger, robuuster en betrouwbaarder te maken, zodat een lucht en ruimtevaart-PCBA minder vaak onderhoud nodig heeft en nog efficiënter werkt. Hoewel een PCBA in de lucht- en ruimtevaart slechts een klein onderdeel is, is dit onderdeel wel onmisbaar.

Lifecycle management

Product lifecycle management (PLCM), of gewoon lifecycle management, is een systematische aanpak van het beheer van de levenscyclus van een product.

Inkoop

Onze leveranciers (en EMS’ers in het algemeen) zijn wereldspelers met een miljardenomzet. Er zijn meer dan 100 miljoen componenten beschikbaar en elke maand komen er tienduizenden bij.

Boxbuild

Naast onze PCBA-assemblageservices kunnen wij ook een volledig elektronische en/of mechanische montagesamenstelling voor u produceren. Van subsysteem, kastenbouw en complete boxbuildprojecten tot en met het verpakken en verzenden aan uw klanten.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.