NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Fotonica

Impact met Fotonica

De wisselwerking tussen licht (fotonen) en elektronen (elektronica), dat is de basis van de fotonica. Een relatief nieuwe ontwikkeling in het zenden en ontvangen van data en de verwerking daarvan. Deze techniek zal grote impact hebben op onder andere het glasvezelnetwerk van de toekomst.

Eén van onze klanten die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van hightech fotonica-hardware is het gelukt om een chip te ontwikkelen ter grootte van een rijstkorrel waarop meerdere optische functies gecombineerd worden: lasers, switches en multiplexers. Een enorme prestatie die Global Electronics B.V. weet te vertalen naar de bijbehorende zeer geavanceerde hardware. Ons hoogwaardige machinepark is klaar voor de toekomst én klaar om de hardware van de toekomst te assembleren!

EEN WERELD WAAR WARMTE GEEN PROBLEEM IS BIJ HET ONTWERPEN VAN SILICON DATA CHIPS?

Nu datacenters steeds meer overbelast raken, is warmte een van de grootste problemen waarmee elektrotechnici worden geconfronteerd. In elektronische schakelingen worden gegevens doorgaans verzonden door elektronenstromen die door geleiders gaan. Meer data betekent meer 'reizende elektronen' en dus meer warmte.

Maar wat als we gegevens zouden kunnen verzenden zonder de schadelijke effecten van warmte op elektronische schakelingen? Nieuw onderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven suggereert dat silicium fotonen kan uitzenden om gegevens te verzenden - allemaal zonder de ellende van hitte, hoog energieverbruik en trage communicatie op chip en van chip naar chip.


Test & Repair

Alle door ons geproduceerde PCBA’s voldoen aan hoge kwaliteitseisen en ondergaan tijdens het productieproces al een aantal controle- en testmomenten.

BOM analyse

Aan de hand van een BOM wordt de inkoop van materialen gepland. De stuklijsten vormen de leidraad en de duidelijke instructies per stap verminderen de kans op fouten.

Coating, Potting en Overige services

Wilt u een conformal coating laten aanbrengen, een beschermende laag die (selectief) wordt aangebracht op een elektronische besturing om deze te beschermen tegen externe omgevingsinvloeden, zoals vocht? Dat verzorgen wij graag voor u.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.