NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Dataveiligheid

Impact bij het creëren van een veilig netwerk

DDoS-aanvallen op banken en grote instellingen, diverse bedrijven die handelen in bitcoins gehackt; het lijkt wel de orde van de dag te zijn. De wapenwedloop tussen beveiliging en kwaadwillenden duurt voort en het einde is (nog) niet in zicht.

Global Electronics B.V. heeft ook gecertificeerd personeel in dienst waarmee wij exclusief werken voor bedrijven die zich op het allerhoogste niveau van internet-security bewegen. Transactiebeveiliging tussen banken en creditcardmaatschappijen: de kans is groot dat dit mogelijk wordt gemaakt door hardware die door ons is geproduceerd volgens de allerhoogste normen. Data- en productbeveiliging, gespecialiseerde ruimtes waarin productie plaatsvindt en het hoogste niveau van quality control zorgen ervoor dat we grote bedrijven op het gebied van security tot onze vaste klantenkring mogen rekenen.

Betrouwbare verbindingen en een stabiele internet verbinding

Ontwerpers staan voor nieuwe uitdagingen bij het ontwikkelen van slimmere, beter presterende draagbare geautomatiseerde apparaten. Global Electronics B.V. werkt met u samen om commerciële PCBA-producten te lanceren die beschikken over de volgende generatie technologie.

Daarom produceren we een breed scala aan hightech PCBA's voor commerciële toepassingen. Wij ontwerpen en leveren stijve, flexibele en rigid-flex-PCBA's, zoals huisveiligheids- en veiligheidsapparatuur, digitale apparaten (draagbare POS-machines, tabletcomputer), slimme meters en meer.

Lifecycle management

Product lifecycle management (PLCM), of gewoon lifecycle management, is een systematische aanpak van het beheer van de levenscyclus van een product.

Coating, Potting en Overige services

Wilt u een conformal coating laten aanbrengen, een beschermende laag die (selectief) wordt aangebracht op een elektronische besturing om deze te beschermen tegen externe omgevingsinvloeden, zoals vocht? Dat verzorgen wij graag voor u.

Quoting

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goede quote uit te brengen. Door de grote hoeveelheid data en details is de kans op fouten aanwezig. Dit voorkomen we door te beginnen met een BOM-analyse om de materiaalkosten in kaart te brengen.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.