NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Landbouw

Impact bij PCBA's ten behoeve van landbouw toepassingen

Hardware die in de omgeving van levende dieren geïnstalleerd wordt om te monitoren, bij te voeren, te tellen of ziektes te detecteren moet aan hoge eisen voldoen op het gebied van betrouwbaarheid, stabiliteit en levensduur.

In dit soort omgevingen hebben we vaak te maken met verhoogde concentraties ammoniak, schoonmaak- en/of desinfecteermiddelen en allerlei andere middelen die invloed kunnen hebben op de werking van de hardware. Voor een aantal klanten in deze sector produceert Global Electronics B.V. al jarenlang de benodigde hardware op een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande wijze. Zodat zij de zekerheid hebben van hoge levensduur en stabiele functies, ondanks de moeilijker omstandigheden waarin deze hardware functioneert.

Indien nodig beschermen we de hardware nog eens extra door middel van conformal coating of ingietmassa, extra service die we bieden en waarin we graag met u meedenken.

Agriculture Partner

De behoefte aan efficiënte, kwalitatieve en veilige PCBA’s in de landbouwproductie wordt in toenemende mate aangepakt door de introductie van spectroscopische technieken tijdens en na productie. De robuuste en in het veld inzetbare kenmerken van compacte, dispersieve array-spectrometers, samen met de inherente voordelen van glasvezelbemonstering, zorgen ervoor dat deze technologie steeds meer wordt toegepast bij landbouwactiviteiten. De toepassing van spectroscopie op plantkunde, tuinbouw en landbouw maakt geavanceerde spectrale analyse mogelijk van golflengten die interessant zijn voor plantenwetenschappers. Het gebruik van betrouwbare PCBA’s speciaal ontworpen voor landbouw is cruciaal voor het verkrijgen van correcte informatie.

Voorraadbeheer

Snel kunnen leveren is een belangrijk doel in elke bedrijfskolom. Bij het leveren van een PCBA komen daar een aantal extra uitdagingen bij.

Boxbuild

Naast onze PCBA-assemblageservices kunnen wij ook een volledig elektronische en/of mechanische montagesamenstelling voor u produceren. Van subsysteem, kastenbouw en complete boxbuildprojecten tot en met het verpakken en verzenden aan uw klanten.

Lifecycle management

Product lifecycle management (PLCM), of gewoon lifecycle management, is een systematische aanpak van het beheer van de levenscyclus van een product.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.