NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

NEW PRODUCT
INTRODUCTION

Ons NETWeRK mobiliseren we graag voor U

Elektronica is een mondiale markt met meer dan 3 miljoen beschikbare componenten. Dat aantal groeit jaarlijks met circa 100.000. In 'deze wereld' heeft Global Electronics B.V. een waardevol netwerk opgebouwd de afgelopen decennia. Bij de introductie van een nieuw product (NPI) wilt u uiteraard zo snel mogelijk kunnen leveren. Dat is alleen haalbaar als de juiste keuzes worden gemaakt met betrekking tot inkoop en productie. Global Electronics B.V. heeft de benodigde kennis en ervaring om dat waar te maken.

SNELLE EN KWALITATIEF HOOGWAARDIGE INTRODUCTIE
Het beste resultaat wordt geboekt als we zeer nauw samenwerken. Regelmatig overleggen in het begin van een NPI-traject bespaart kosten, maar bespaart ook tijd in een later stadium. Het is goed om te weten dat Global Electronics B.V. voor NPI een strakke procedure heeft opgesteld om deze snel en vakkundig door de organisatie te leiden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de transitie van uw product snel en probleemloos verloopt. Overstappen hoeft geen ingewikkeld of tijdrovend proces te zijn. Onze projectgroep pakt uw vraag op, analyseert de data en neemt vervolgens samen met u de noodzakelijke stappen om een snelle en kwalitatief hoogstaande introductie te garanderen.

Bekijk onze SERVICES

MOGELIJKHEDEN

BOM analyse

Aan de hand van een BOM wordt de inkoop van materialen gepland. De stuklijsten vormen de leidraad en de duidelijke instructies per stap verminderen de kans op fouten.

Inkoop

Onze leveranciers (en EMS’ers in het algemeen) zijn wereldspelers met een miljardenomzet. Er zijn meer dan 100 miljoen componenten beschikbaar en elke maand komen er tienduizenden bij.

Prototyping

Wilt u een tastbaar product maken van uw idee, als concrete vervolgstap in het productontwikkelingstraject of als los project? Global Electronics B.V. verzorgt graag een prototype voor u.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.