NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Markten

> 150

> 250k

> 29

Impact met PCBA's in verschillende markten

Global Electronics B.V. is een hightechbedrijf dat zich al bijna drie decennia richt op de fabricage van PCB-assemblages en hiermee de wereldwijde elektronica-industrie bedient. Wij werken onder andere voor bedrijven in de telecom, medische elektronica, fotonica, ruimtevaart, landbouw, hoogspanningssystemen en industriële diensten. Wij zijn uw one-stop geïntegreerde productieserviceprovider voor de aanschaf van elektronische componenten, SMT- en THT plaatsing, testen van PCBA's en supply chain services.

Staat uw markt er niet tussen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

OVERZICHT

Bouw

Elektronica speelt traditioneel geen grote rol in de bouwsector, maar dit is de laatste jaren aan het veranderen. Global Electronics B.V. kan ook hier de producten leveren die inspelen op deze ontwikkelingen en optimaal aangepast zijn aan de harde omstandigheden in deze sector.

Transport

Elektronica speelt van oudsher een essentiële rol in de transportsector, en die rol is in de afgelopen decennia alleen nog maar belangrijker geworden. Global Electronics B.V. biedt de kennis en technologie die tegemoetkomt aan de hoge eisen die hier gelden.

Defensie

Bij elektronica voor defensietoepassingen is betrouwbaarheid dubbel van belang: niet alleen betrouwbaarheid van de apparatuur zelf, maar ook betrouwbaarheid van de fabrikant van die elektronica.

Regelsystemen

Deze tak van sport vereist een zeer hoge kwaliteit en stabiliteit aangezien deze hardware onder andere in ziekenhuizen wordt ingezet en dus van invloed kan zijn op het welbevinden van patiënten.

Fotonica

De wisselwerking tussen licht (fotonen) en elektronen (elektronica) is de basis van de fotonica. Vertrouw op onze ervaring op dit gebied.

Landbouw

Hardware die in de omgeving van levende dieren geïnstalleerd wordt om te monitoren, bij te voeren, te tellen of ziektes te detecteren moet aan hoge eisen voldoen op het gebied van betrouwbaarheid, stabiliteit en levensduur.

Lucht- en ruimtevaart

De lucht- en ruimtevaartindustrie is een sector die stevigere printplaten nodig heeft dan die nodig zijn voor de gemiddelde alledaagse elektronica.

Dataveiligheid

DDoS-aanvallen op banken en grote instellingen, diverse bedrijven die handelen in bitcoins gehackt; het lijkt wel de orde van de dag te zijn. De wapenwedloop tussen beveiliging en kwaadwillenden duurt voort en het einde is (nog) niet in zicht. Wij helpen u met optimale dataveiligheid.

Meetsystemen

Global Electronics B.V. is niet alleen producent van industriële meet- en regelsystemen, maar ook van zero-flux stroommeetsystemen.

Medisch

De medische industrie stelt terecht hoge eisen aan de kwaliteit en levensduur van haar producten. Niet voor niets worden deze eisen vastgelegd in een specifieke ISO-certificering.

Internet of things (IOT)

Het Internet of Things is niet meer weg te denken. De verwachting is dat in 2020, wereldwijd, meer dan 31 miljard apparaten op een of andere manier verbonden zijn aan het internet. Daar maken onze producten onderdeel van uit.

Telecom

Telecom is méér dan mobiele of vaste telefonie. Denk bijvoorbeeld aan cruciale communicatie tussen hulpdiensten of elektronica die zorgt voor een snellere en stabielere internetverbinding op uw smartphone. Wij zijn er helemaal in thuis.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.