NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

FULL PRODUCT ASSEMBLY

van prototype tot eindproduct, alles onder één dak

Global Electronics B.V. heeft alles in huis om uw eindproduct te produceren. Van order-intake tot uiteindelijke verzending; uw product wordt dankzij geoptimaliseerde automatisering en onze expertise snel en professioneel door onze organisatie geleid. Onze front-end engineers staan altijd voor u klaar om de order-intake te begeleiden.

Hightech productie is en blijft een mondiale markt, maar we zien genoeg kansen om onze concurrentiepositie en eigen propositie te versterken. Dit doen we door continu te innoveren en te investeren in onze medewerkers, onze technologie en onze indirecte processen. Wij ondersteunen innovatie door het gebruik van onder andere financiële dashboards, geautomatiseerde BOM-analyse & quoting en tot slot een MRP-systeem om de supply chain te optimaliseren. Voor deze processen gebruiken we diverse softwaretools waardoor we efficiënt kunnen werken en de 'medewerkersverhouding' direct/indirect op een competitief niveau blijft.

Werkvoorbereiding zorgt daarna voor een snelle integratie van data in onze systemen, zodat alle afdelingen snel aan de slag kunnen. Van inkoop tot machineprogrammeurs en van quality control tot uiteindelijke verzending, zelfs wereldwijd. Uw projectmanager houdt u gedurende het hele traject op de hoogte van de 'journey' die het product maakt.

Onze specialisten staan van tekentafel tot de distributie van het eindproduct tot uw beschikking. Als partner in het assembleren van hightech elektronica ontzorgen wij u volledig. Naast het assembleren, produceren en valideren van zowel prototypes als seriematige producties biedt Global Electronics B.V. ook diensten die van belang zijn in de laatste fasen van het eindproduct.

Bekijk onze SERVICES

MOGELIJKHEDEN

BOM analyse

Aan de hand van een BOM wordt de inkoop van materialen gepland. De stuklijsten vormen de leidraad en de duidelijke instructies per stap verminderen de kans op fouten.

Quoting

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goede quote uit te brengen. Door de grote hoeveelheid data en details is de kans op fouten aanwezig. Dit voorkomen we door te beginnen met een BOM-analyse om de materiaalkosten in kaart te brengen.

Surface Mount Technology (SMT)

Tijdens het SMT-proces worden componenten op de printplaat bevestigd doordat de contactpennen óp de print komen in plaats van dóór de print, zoals bij Through Hole Technology (THT).

Through Hole Technology (THT)

Naast SMT (Surface Mount Technology)-componenten verwerkt Global Electronics B.V. ook THT, oftewel Through Hole Technology-componenten.

Test & Repair

Alle door ons geproduceerde PCBA’s voldoen aan hoge kwaliteitseisen en ondergaan tijdens het productieproces al een aantal controle- en testmomenten.

Coating, Potting en Overige services

Wilt u een conformal coating laten aanbrengen, een beschermende laag die (selectief) wordt aangebracht op een elektronische besturing om deze te beschermen tegen externe omgevingsinvloeden, zoals vocht? Dat verzorgen wij graag voor u.

Boxbuild

Naast onze PCBA-assemblageservices kunnen wij ook een volledig elektronische en/of mechanische montagesamenstelling voor u produceren. Van subsysteem, kastenbouw en complete boxbuildprojecten tot en met het verpakken en verzenden aan uw klanten.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.