NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

CASUSSEN

> 150

> 250k

> 29

WERK WAAR WE TROTS OP ZIJN

Global Electronics B.V. realiseert prototypes en seriematige producties voor opdrachtgevers uit diverse marktsegmenten, waaronder telecommunicatie, computerindustrie, hoogspanningstechniek, laboratorium industrie, meet- en regeltechniek, chemie en petrochemie, defensie en beveiliging, IOT en de medische industrie. Bekijk onze cases voor een impressie van onze veelzijdigheid.

CASUSSEN

EFFECT PHOTONICS

Global Electronics B.V. was al leverancier van diverse producten van Effect Photonics. Na ontwikkeling van een nieuwe chip begeleidden wij ze in industrialisatie (het gereedmaken voor massaproductie) van enkele 100k-stuks per jaar en het inrichten van de supply chain.

TKH AIRPORT SOLUTIONS  

TKH Airport Solutions vroeg ons om bij de productie van hun zeer innovatieve en unieke systeem een zero-defect policy te hanteren. 100% yield, zonder reparaties en een repeteerbaar proces dat betrouwbare en producten met een topkwaliteit genereert.

BRONKHORST HIGH-TECH BV  

Door Global Electronics B.V. al in een vroegtijdig stadium bij nieuwe ontwikkelprojecten kan er een ontwerp komen dat kostenefficiënt in massa geproduceerd kan worden waarbij de uitgangspunten voor Bronkhorst en haar klanten gewaarborgd blijven.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.