NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg
ergergerg

TKH AIRPORT SOLUTIONS  

Een zero-defect policy-systeem

Start- en landingsbaanverlichting voor vliegvelden: u kunt zich voorstellen wat het belang is van het continu functioneren van een dergelijk systeem. Uitval of onderbrekingen in functioneren kunnen niet geaccepteerd worden, er staan immers levens op het spel.

TKH Airport Solutions vroeg daarom terecht van ons om bij de productie van hun zeer innovatieve en unieke CEDD R-systeem een zero-defect policy te hanteren. 100% yield, zonder reparaties en een repeteerbaar proces dat betrouwbare producten met een topkwaliteit genereert.

Een verlichte toekomst voor vliegveldverlichting

TKH brengt uw AGL naar een hoger niveau met onze slimme verlichtingsconcepten. De innovatieve systemen ondersteunen u met krachtig licht, een lange levensduur en het hoogste rendement.

In een wereld die zo snel verandert, neemt de vraag naar innovatieve oplossingen enorm toe. TKH Airport Solutions is de ontwikkelaar van “Contactless Energy Data Distribution Airfield Ground Lighting”: CEDD®-AGL. Een oplossing voor luchthavens die de efficiënt ie van uw AGL-infrastructuur verhoogt.

"Impact maken met verlichting"

Nieuwe vliegveldverlichting voor London Stansted

In 2020 krijgt de ledverlichting van het vliegveld Londen Stansted een complete upgrade. Dit wordt totaal verzorgd door TKH Airport Solutions.

De verlichting zal ervoor zorgen dat de compulsie van verlichting op het vliegveld met 70% gaat dalen. Hierbij helpen ze het verlagen van de operatiekosten en de uitstoot van CO2. Als onderdeel van het project zullen de bestaande niet-LED-borden voor taxibanen worden geüpgraded naar LED, voornamelijk van fluorescerend licht.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Thank you! You can find the whitepaper in your mailbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form.