NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

TKH AIRPORT SOLUTIONS  

A zero-defective policy system

Grondverlichtingssystemen op vliegvelden moeten te allen tijde presteren, vaak onder zware omstandigheden in een kritieke omgeving.

TKH Airport Solutions en Global Electronics hebben samen een productiestroom opgezet op basis van een zero defect-aanpak, voor het uiterst innovatieve en unieke CEDD®-systeem van TKH. Foutloze productie met 100% opbrengst en herhaalbare productieprocessen met 100% traceerbaarheid vullen onze gezamenlijke focus en ambitie aan om voortdurend producten van topkwaliteit te leveren.


Making the airside future happen now

TKH Airport Solutions is een innovator op het gebied van vliegveld-grondverlichting (AGL) en levert een compleet assortiment LED AGL-producten. Het bedrijf bouwt voort op de knowhow uit een lange en succesvolle traditie van baanbrekende ontwikkelingen in de AGL- en connectiviteitsindustrie.

De veranderende luchtvaartindustrie vraagt meer dan ooit om innovaties. Luchthavens moeten nieuwe en duurzame hightech systemen invoeren om klaar te zijn voor de toekomst. Daarom introduceerde TKH Airport Solutions een nieuwe technologie binnen de bestaande productlijn van LED-verlichting: CEDD® AGL. Een slimme en duurzame oplossing voor luchthavens die de efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid van de AGL-infrastructuur verhoogt. Met CEDD® AGL integreert het bedrijf naadloos de moderne behoeften van luchthavens met nieuwe vliegveldverlichtingstechnologie.


"Impact maken met verlichting"

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.