NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Boxbuild

BOXBUILDPROCES OF EINDASSEMBLAGE

Naast onze PCBA-assemblageservices kunnen wij ook een volledig elektronische en/of mechanische montagesamenstelling voor u produceren. Van subsysteem, kastenbouw en complete boxbuildprojecten tot en met het verpakken en verzenden naar uw klanten. Kortom, een totale turnkey-productieoplossing.

Flexibiliteit voor uw project

Het boxbuildproces dat wij ontwikkelen is specifiek voor uw project. Sommige stappen zijn complex, andere weer wat simpeler. Speciaal hiervoor hebben wij een zeer flexibele assemblagelijn met ervaren medewerkers. Laat ons dus gerust weten hoe we voor u onze complete boxbuilddiensten kunnen inzetten. Ongeacht welk volume u wilt laten bouwen, wij zorgen ervoor. Dat kan op verschillende manieren:


Build-to-order (BTO) = per week op afroep (order) samenstellen van een vastgesteld product
Configurate-to-order (CTO) = samenstellen van een eindproduct uit een aantal vaste componenten die per order/project kunnen wijzigen (aantal ledborden, drivers, voedingen enz.)Assemblage tot eindproduct

Na het assembleren en programmeren is de elektronica klaar. Maar dit is nog geen eindproduct. In veel gevallen moet de elektronica nog getest worden, in een behuizing worden verwerkt én worden verpakt. Deze eindassemblage verzorgt Global Electronics B.V. graag voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke project te bespreken.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.