NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Coating, Potting en Overige services

COATING

Wilt u een conformal coating laten aanbrengen, een beschermende laag die (selectief) wordt aangebracht op een elektronische besturing om deze te beschermen tegen externe omgevingsinvloeden, zoals vocht? Wij kunnen dit voor u verzorgen door middel van spuiten, dippen of gieten. Hiermee verlengt u de levensduur van een elektronische besturing en verbetert u de bedrijfszekerheid ervan.


CONFORMAL COATING OF INGIETEN?

Door de miniaturisatie van elektronica componenten en het groeiende aantal toepassingsgebieden van elektronische besturingen wordt het beschermen van deze besturingen steeds belangrijker. Naast een conformal coating kunt u ook kiezen voor ingieten, ook wel potting genoemd. Zo reduceert u uitval in het veld, verlengt u de levensduur en verhoogt u de betrouwbaarheid. Er is een verschil tussen deze twee behandelingen:


Een correct aangebrachte conformal coating beschermt de PCBA tegen vochtige lucht, brandstof, olie, corosieve dampen en ander vuil.
Een ingegoten elektronische besturing is daarnaast ook extra beschermd tegen mechanische krachten, denk hierbij aan trillingen.


Advies op maat voor uw situatie

Helaas is er geen universele conformal coating of standaard ingietmateriaal dat aan de eisen en wensen van alle klanten voldoet. De keuze van het juiste materiaal is afhankelijk van veel factoren en het correct aanbrengen vergt ook de nodige expertise. Wij hebben een ruime ervaring met het beschermen van elektronische besturingen, die worden gebruikt in de meest uiteenlopende markten en moeten voldoen aan de hoogste eisen. Laten we samen de beste optie bepalen voor uw producten en situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.