NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Inkoop

SLIMME INKOOP VAN COMPONENTEN EN PCBA’S

Onze leveranciers (en EMS’ers in het algemeen) zijn wereldspelers met een miljardenomzet. Er zijn meer dan 100 miljoen componenten beschikbaar en elke maand komen er tienduizenden bij. In een dergelijke wereld is een goed netwerk van inkoopcontacten essentieel. Dat hebben wij voor u.

Onze inkopers zijn door hun goede contacten in staat de juiste leverancier te selecteren. Het gaat hierbij niet alleen om de prijs, want ook de leverbetrouwbaarheid en tijdige beschikbaarheid zijn selectiecriteria. Onze ervaring is dat je alert en snel moet reageren op onverwachte wijzigingen van levertijden en beschikbaarheid. Hiervoor zijn de juiste tools nodig omdat een klantvraag vergezeld gaat van veel (componenten)data. Adequate dataverwerking is mogelijk met de juiste software. Wij hebben bij Global Electronics B.V. op basis van API-verbindingen altijd de juiste en meest recente componentendata. Hierdoor zijn we in staat snel te reageren op onverwachte omstandigheden. Zo betaalt u gegarandeerd nooit teveel en zorgen wij voor het efficiënt inrichten van de supply chain.


Lifecycle management en ingangscontrole

Ook lifecycle management behoort tot de mogelijkheden. We bieden u graag relevante informatie over kritische componenten die obsolete dreigen te worden en zoeken dan meteen naar mogelijke alternatieven. Uiteraard altijd in overleg met u.

Ingekomen goederen worden daarnaast gecontroleerd (aantal, type, ESD-verpakking, vochtgehalte, etc.) door onze ingangscontrole. Bij specifieke maakartikelen, zoals PCBA’s, voeren we een intensieve keuring uit. Zo garanderen we dat eventuele tekortkomingen voor aanvang productie worden vastgesteld en worden opgelost.

De beste levertijden dankzij softwaretools

Snelheid staat voorop bij Global Electronics B.V. Daarom beschikken we over diverse slimme softwaretools om snel de beste prijs en levertijd te vinden. Hierdoor maken wij onze korte levertijden waar! Mocht u beschikken over een forecast, dan is het bufferen van (kritische) componenten ook een optie om te voorkomen dat kritische en ‘long lead time-componenten’ de levertijd nadelig beïnvloeden. Wij adviseren u hier graag over. Neem gerust contact met ons op!

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.