NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Lifecycle management

UW EXPERTS IN LIFECYCLE MANAGEMENT

Product lifecycle management (PLCM), of gewoon lifecycle management, is een systematische aanpak van het beheer van de levenscyclus van een product. Vanaf het ontwerp en ontwikkeling tot de uiteindelijke totstandkoming. Onze specialisten helpen u om de juiste keuzes te maken op het juiste moment. Met de groeiende digitale ecosystemen van geïntegreerde slimme producten ligt daar een groeiende uitdaging. Hoe onderhouden we bijvoorbeeld tientallen jaren een slim huis, een zelfstandig rijdende auto of een kunstmatig intelligent proces?


‍Product Life Cycle Management fasen:

Beginning of life (BOL), wat de nieuwe productontwikkeling en de ontwerpprocessen omvat.
Middle of life (MOL), met daarin de samenwerking met leveranciers, productdata-management en garantiemanagement.
End of life (EOL), wanneer het product wordt stopgezet, wordt hergebruikt of verwijderd.

Gebruik onze slimme technologie

Een Product Life Cycle Management-toepassing van Global Electronics B.V. voorziet u van alle informatie die een product kan beïnvloeden. Daarnaast dient de toepassing als een formeel communicatiekanaal tussen belanghebbenden van een product. Door gebruik te maken van onze slimme technologie, elimineert u verspilling en verbetert u de efficiëntie. We gaan hier graag met u over in gesprek.


Focus op marge realiseren

Vanuit een innovatieperspectief ligt de focus op de voorkant van het proces, namelijk van idee tot marktintroductie. Vanuit een lifecycle managementperspectief begint het werk dan pas voor de productmanager: hoe zorg ik voor een zo optimaal mogelijk lifecycle management? Oftewel, hoe kom ik zo snel mogelijk in de groeifase, om door te groeien naar volwassenheid om daar marge te realiseren? En hoe zorg ik ervoor dat ik zo lang mogelijk in die volwassenheidsfase kan blijven?


Naast een advies om de time-to-market te verkorten door snel en adequaat te leveren, kunnen we u dus ook adviseren over te nemen keuzes tijdens de complete levensduur van het product.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.