NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Prototyping

Prototyping; Van idee tot tastbaar product

Wilt u een tastbaar product maken van uw idee, als concrete vervolgstap in het productontwikkelingstraject of als los project? Global Electronics B.V. verzorgt graag een prototype voor u. Wij nemen u het volledige proces uit handen, van de inkoop van de onderdelen tot de assemblage. Vertrouw op onze jarenlange expertise op het gebied van prototyping in diverse sectoren. We kunnen u technische ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van uw prototype, eventueel in samenwerking met leveranciers. Betrek ons erbij vanaf de start van het ontwerp en we geven begeleiding in de keuze van de juiste materiaalsoort en componenten.


Wat is uw prototypedoel?

Een prototype kan verschillende doelen dienen. De juiste productiewijze van het prototype is afhankelijk van uw doel. Voorbeelden van typische prototypedoelen:


Testen onder diverse omstandigheden (temperatuur, vocht)
Beoordelen op alle aspecten (mechanisch, elektrisch, bekabeling)
Inbouwen als onderdeel van een totaalproduct ter controle van passing
Tonen aan klant voor feedback
Maken van een presentatie

Het prototype levert zeer belangrijke informatie op om het ontwerp te optimaliseren. Hierdoor ontwerpt u een technisch én prijstechnisch marktconform product.

Verkort uw time-to-market

In de huidige markt is een nauwere samenwerking nodig tussen engineering, supply chain en leveranciers om de time-to-market te verkorten. Waarom een geïntegreerde keten zo belangrijk is? De veranderingen op het gebied van ‘SMART industry’ gaan razendsnel. De SMART software die Global Electronics B.V. hiervoor inzet, biedt volop mogelijkheden om de time-to-market te verkorten. Onze hulp zorgt voor meer structuur en afstemming tussen engineering enerzijds en alle logistieke handelingen anderzijds. Zo verkorten we doorlooptijden. Onze aanpak leidt tot inzicht, zodat u kansen in de markt kunt benutten. Hoe mogen we u helpen met uw prototype?

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.