NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Test & Repair

TEST & REPAIR

CONTROLE- EN TESTMOMENTEN

Alle door ons geproduceerde PCBA’s voldoen aan hoge kwaliteitseisen en ondergaan tijdens het productieproces al een aantal controle- en testmomenten. U kunt hierbij denken aan een visuele inspectie en voor SMT een AOI-controle: automatic optical inspection. Dit systeem controleert naast juiste plaatsing van de verschillende componenten ook de soldeerverbindingen van SMT-componenten.

Functioneel testen

Wilt u uw PCBA en/of geassembleerd eindproduct ook functioneel laten testen om problemen aan het licht brengen die niet op te merken zijn met de andere vormen van controle? Dat verzorgen wij graag voor u. We testen met vooraf gedefinieerde testscripts, zodat uitval tot een minimum beperkt blijft. Het testen gebeurt veelal op een door u toegeleverde testopstelling en testinstructies. Daarnaast kunnen wij ook deze testopstelling voor u ontwikkelen en vervaardigen. Van een eenvoudige simpele (bedrade) testopstelling tot een high-end pennenbed-testopstelling. Wij denken flexibel mee met uw wensen.Testen met een pennenbed

Een van de testsoorten die wij inzetten om de printplaten foutloos af te leveren is het pennenbed. Dit is een systeem waar de PCBA op een pennenbed (bed-of-nails) geplaatst wordt. De pennen maken contact met verschillende testpads op de printplaat en testen zo de kwaliteit.


In huis programmeren

Wilt u met een niet-destructieve test de geschiktheid bepalen van elektrische isolatie voor de normaal optredende overspanningspiek? Daarvoor beschikken wij over een HIPOT-test van Chroma in een volledig hiervoor afgesloten testruimte. We hebben ook de faciliteiten om IC’s of IC’s on board in huis te programmeren. Wilt u ze liever laten programmeren via de programmeerservice van onze toeleveranciers, dan kan dat ook.


SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.