NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Through Hole Technology (THT)

THROUGH HOLE TECHNOLOGY (THT)

COMPONENTEN BEVESTIGD DOOR DE PRINTPLAAT

Naast SMT (Surface Mount Technology)-componenten verwerkt Global Electronics B.V. ook THT, ofwel Through Hole Technology-componenten. Bij deze techniek worden de componenten meestal met de hand op de print geplaatst, waarbij de aansluitingen van de componenten door de geboorde gaten van de printplaat steken.  De aansluitingen worden vervolgens aan de onderzijde van de print gesoldeerd. Vaak worden deze THT-componenten samen met SMT-componenten op dezelfde PCBA toegepast. Wij kunnen dit helemaal op maat voor u realiseren.

Realisatie door ervaren experts

Onze zeer ervaren medewerkers op afdeling Handmontage zijn allen getraind door de beroepsorganisatie IPC. Wanneer dat nodig is, verzorgen zij de voorbewerking van de THT-componenten voor de montage.

Na deze voorbereiding  worden de THT-componenten meestal handmatig op de PCBA gemonteerd, waarna ze gesoldeerd worden met onze golfsoldeermachine of selectieve soldeermachine. Voor de zeer complexe dubbelzijdig bestukte SMT/THT-printen hebben wij ook een robotsoldeermachine tot onze beschikking. Na het solderen vindt er nog een visuele kwaliteitscontrole plaats van zowel juiste plaatsing als soldering van deze THT-componenten. Zo garanderen we u topkwaliteit.
Ook voor prototyping

Dankzij ons grote inkoopnetwerk hebben we snel toegang tot componenten die elders mogelijk niet direct beschikbaar zijn. We kunnen indien nodig kleine hoeveelheden van bepaalde elementen kopen om overtollig materiaalgebruik te verminderen. Ondanks de specifieke aard van prototyping en de bijbehorende 'traditionele' technologie, zorgen het uitgebreide netwerk en de efficiënte bedrijfsprocessen bij Global Electronics B.V. voor een snelle productie van uw prototype. Onze engineers helpen u graag met het maken van prototypes op basis van deze vorm van assemblage.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.