NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Voorraadbeheer

DE UITDAGINGEN IN DE SUPPLY CHAIN VAN ELEkTRONICa

Snel kunnen leveren is een belangrijk doel in elke bedrijfskolom. Bij het leveren van een PCBA komen daar een aantal extra uitdagingen bij. Levertijden van componenten worden na een bestelling wel eens veranderd. Soms kunnen er tekorten ontstaan op onverwachte momenten. Tel daarbij de eventuele obsolescence van componenten en het feit dat er met MOQ (minimum order quantity) wordt gewerkt bij, waardoor er onnodig overtollige voorraden kunnen ontstaan. Al met al geen standaard uitdaging dus. Global Electronics B.V. helpt u verder met uw voorraadbeheer. Door het gebruik van ‘slimme software’ geven we u een goed besteladvies. Dat bespaart u uiteindelijk kosten.


Optimale voorraadstrategie

Een belangrijk aspect van het voorraadbeheer is wanneer en hoe regelmatig de voorraden aangevuld moeten worden. Daarbij moeten we rekening houden met:

Levertijden
Volumevoordelen
Investeringskosten in de voorraad (Hoe kunnen we het kapitaalbeslag minimaliseren zonder dat de levertijd onder druk komt te staan?)
End of life informatie beschikbaar stellen
Alternatieven adviseren voor kritische componenten en componenten met een zeer lange levertijd


Daarom adviseert Global Electronics B.V. u om één à twee keer per jaar tijd te besteden aan het opstellen en evalueren van een optimale voorraadstrategie. Wij hebben hiervoor de juiste competenties aan boord. Ons doel is dat producten op tijd worden geleverd, in één keer juist en met een marktconforme prijs. Dat wilt u toch ook?

Uw voorraad en globalisering

In de huidige tijd, waarin globalisering en digitalisering sleutelelementen zijn, bepaalt goed voorraadbeheer  het succes of falen van onze samenwerking met u. De juiste producten op het juiste moment (of binnen de gewenste termijn), in de juiste aantallen en op de juiste plaats leveren; dat is waar optimaal voorraadbeheer om draait. Door de nadelen van globalisering (afhankelijkheid van anderen, onvoorspelbaarheid) zien we ook veel bedrijven kiezen voor reshoring; het terughalen van productie naar de 'eigen' omgeving. Wij hebben veel ervaring op dit gebied. Hierover adviseren wij u graag.

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.