NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

GROTERE Series
PRODUCEREN

> 150

> 250K

> 29

HET PRODUCEREN  VAN HIGH QUAlity PCBA's in GROTE SerieS

Door ruim 29 jaar aan ervaring en het geoptimaliseerde 'smart process' kunnen wij zeer snel op maat gemaakte PCB’s assembleren en leveren, van prototyping tot en met boxbuild. Ook is het mogelijk om de productie eenvoudig aan ons over te dragen middels second-sourcing. Met onze eigen slimme software en uitgebreide inkoopnetwerk kunnen we de efficiëntie verhogen en de kosten laag houden.

SMART
PROCESS

DATA & ANALYSE

Na ons eerste gesprek vragen wij u om ons de benodigde data aan te leveren. Aan de hand van deze informatie kunnen wij vervolgens kijken waar we het proces kunnen optimaliseren.

TESTEN EN OPVOLGING

Zodra wij klaar zijn met het productieproces, worden al onze producten uitvoerig gecontroleerd. Na assemblage kunnen we de PCBA's verwerken door middel van de volgende technieken: ingieten, coating of boxbuild.

INKOOPPROCES

Door middel van eigen software, ons slimme inkoopnetwerk en het goed in kaart brengen van de kritische componenten en long lead-time componenten zorgen wij ervoor dat wij de productiekosten zo laag mogelijk kunnen houden.

DATA & ANALYSE

Na ons eerste gesprek vragen wij de klant om ons de benodigde data aan te leveren. Middels deze informatie kunnen wij vervolgens kijken waar we het proces kunnen optimaliseren.

INKOOPPROCES

Doormiddel van eigen software, ons slimme inkoopnetwerk,
kritische componenten en long lead-time componenten goed in kaart te brengen zorgen wij ervoor dat wij de productiekosten zo laag mogelijk kunnen houden.

TESTEN EN OPVOLGING

Zodra wij klaar zijn met het productie proces, worden al onze producten uitvoerig gecontroleerd. Vervolgens wordt er een opvolging gegeven aan ingieten, coating of boxbuild.

TOGETHER WE ARE
SUCCESSFUL

REFERENTIES

TKH AIRPORT SOLUTIONS

TKH Airport Solutions vraagt van ons om bij de productie van hun zeer innovatieve en unieke systeem een zero-defect policy te hanteren. 100% yield, zonder reparaties en een repeteerbaar proces dat betrouwbare en kwalitatieve producten genereert.

25k

NIEUWE LEDS

2009

ANDERE CIJFERS

Effect photonics

Global was al leverancier van diverse producten van Effect Photonics, low volume high mix. Effect Photonics ontwikkelde een nieuwe chip die zeer innovatief is in het realiseren van high-speed data overdracht waarbij ze tegen een aantal praktische problemen aanliepen zoals een groot aantal componenten op een kleine oppervlakte, industrialisatie van enkele 100k-stuks per jaar en het inrichten van de supply chain.

25k

NIEUWE LEDS

2009

ANDERE CIJFERS

BRONKHORST HIGH-TECH BV

Door Global Electronics al in een vroegtijdig stadium bij nieuwe ontwikkelprojecten te betrekken worden onze kennis en expertise op het gebied van assemblage maximaal ingezet door Bronkhorst High-Tech BV om uiteindelijk tot een ontwerp te komen dat kostenefficiënt in massa geproduceerd kan worden waarbij de uitgangspunten voor Bronkhorst en haar klanten gewaarborgd blijven.

25k

NIEUWE LEDS

2009

ANDERE CIJFERS

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.