NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

SERVICES

Samen groeien


Heeft u een briljant idee? Groeit uw onderneming of bent u op zoek naar een nieuwe leverancier? Global Electronics B.V. helpt graag om uw doelen te realiseren. Wij produceren elektronica en leveren diensten om een product te leveren met een topkwaliteit. Dit alles gebeurt snel en tegen een marktconforme prijs. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

ONTDEK ONZE SERVICES

Supply Chain
management

“Strategisch coördineren van toeleveranciers voor een optimaal resultaat.”
MEER INFORMATIE

New product introduction

“Snelle introductie door een waardevol netwerk van leveranciers.”
MEER INFORMATIE

reshoring

“Elektronica is en blijft een mondiale markt, maar we zien kansen”
MEER INFORMATIE

HET PROCES

Technisch idee

Voor een goed begin is er een goed fundament nodig. Ontdek samen met één van onze specialisten wat de mogelijkheden zijn, zodat we u op weg kunnen helpen bij het realiseren of vernieuwen van een product.
Snel kunnen inspelen op een veranderende vraag in een snel veranderende wereld, het is onze tweede natuur.

Inkoopproces

Door gebruik te maken van onze eigen software, ons slimme inkoopnetwerk en het in kaart brengen van de kritische en long lead-time componenten zorgen we dat het opschalingsproces vlekkeloos verloopt.

Testen en opvolging

In ons eigen testcentrum worden alle producten uitvoerig gecontroleerd en getest. Na assemblage kunnen we de PCBA's verwerken door middel van de volgende technieken: ingieten, coating of boxbuild.

Data & Analyse

Na ons eerste gesprek vragen we u om ons te voorzien van alle data. Wij toetsen en analyseren deze data, zodat we de maakbaarheid en beschikbaarheid kunnen beoordelen.

Prototype en productie

Tijdens de laatste fase wordt het eerste prototype gemaakt. Dit wordt vervolgens uitvoerig getest, zodat we een optimalisatieslag kunnen maken voordat de productie wordt opgeschaald.

TECHNISCH IDEE

Voor een goed begin is er een goed fundament nodig. Ontdek samen met één van onze specialisten wat de mogelijkheden zijn, zodat we je op weg kunnen helpen bij het realiseren of vernieuwen van een (bestaand) product. nel kunnen inspelen op een veranderende vraag in een snel veranderende wereld, het is onze tweede natuur.

DATA & ANALYSE

Na ons eerste gesprek vragen we de klant om ons te voorzien van alle data. Aan de hand hiervan zullen we de data toetsen en analyseren, maakbaarheid en beschikbaarheid.

INKOOPPROCES

Door gebruik te maken van onze eigen software, ons slimme inkoopnetwerk en het in kaart brengen van de kritische en long lead-time componenten zorgen we dat het opschalingsproces vlekkeloos verloopt.

PROTOTYPE EN PRODUCTIE

Tijdens de laatste fase wordt het eerste prototype gemaakt. Deze wordt vervolgens uitvoerig getest, zodat we een optimalisatieslag kunnen maken voordat de productie wordt opgeschaald.

TESTEN EN OPVOLGING

In ons eigen testcentrum worden alle producten uitvoerig gecontroleerd en getest. Vervolgens is het mogelijk om de producten te assembleren middels de volgende motheoden; ingieten, coating of boxbuild.

100% SATISFACTION
GUARANTEE

SAMEN GROEIEN

Direct een specialist spreken?

+31 (0) 53 57 37 200