NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Een Technisch idee

> 150

> 250K

> 29

Een technisch idee op de markt brengen

De ontwikkeling van een product kan een flinke opgave zijn. De kans is groot dat er niet genoeg technische kennis is om een volwaardig eindproduct te ontwikkelen en produceren. Global Electronics B.V. realiseert prototypes en seriematige producties voor opdrachtgevers uit diverse marktsegmenten, waaronder telecommunicatie, computerindustrie, hoogspanningstechniek, laboratorium industrie, meet- en regeltechniek, chemie en petrochemie, defensie en beveiliging, IOT en de medische industrie. Bekijk onze cases voor een impressie van onze veelzijdigheid.

SMART
PROCESS

technisch idee

Een goed begin start bij een goed fundament. Ontdek samen met één van onze specialisten wat de mogelijkheden zijn, zodat we u op weg kunnen helpen bij het realiseren of vernieuwen van een product.

PROTOTYPE EN PRODUCTIE

Tijdens de laatste fase wordt het eerste prototype gemaakt. Dit wordt vervolgens uitvoerig getest, zodat we een optimalisatieslag kunnen maken voordat de productie wordt opgeschaald.

ANALYSE & Inkoop

Na ons eerste gesprek vragen we u om ons te voorzien van alle data. Wij toetsen en analyseren deze data, zodat we de maakbaarheid en beschikbaarheid kunnen beoordelen.

TECHNISCH IDEE

Een goed begin start bij een goed fundament. Ontdek samen met één van onze specialisten wat de mogelijkheden zijn, zodat we u op weg kunnen helpen bij het realiseren of vernieuwen van een (bestaand) product.

ANALYSE & INKOOP

Na ons eerste gesprek vragen we de klant om ons te voorzien van alle data. Aan de hand hiervan zullen we de data toetsen en analyseren, maakbaarheid en beschikbaarheid.

PROTOTYPE EN PRODUCTIE

Tijdens de laatste fase wordt het eerste prototype gemaakt. Deze wordt vervolgens uitvoerig getest, zodat we een optimalisatieslag kunnen maken voordat de productie wordt opgeschaald.

TOGETHER WE ARE
SUCCESSFUL

REFERENTIES

TKH AIRPORT SOLUTIONS

TKH Airport Solutions vroeg ons om bij de productie van hun zeer innovatieve en unieke systeem een zero-defect policy te hanteren. 100% yield, zonder reparaties en een repeteerbaar proces dat betrouwbare producten met topkwaliteit genereert.

0

DEFECT

100%

YIELD PRODUCTIE

Effect photonics

Effect Photonics ontwikkelde een nieuwe chip die zeer innovatief is in het realiseren van high-speed data overdracht waarbij ze tegen een aantal praktische problemen aanliepen. Zoals een groot aantal componenten op een kleine oppervlakte, industrialisatie van enkele 100k-stuks per jaar en het inrichten van de supply chain.

10G - 40km

TUNABLE MODULES

25G – 15km

TUNABLE MODULES

BRONKHORST HIGH-TECH BV

Door Global Electronics B.V. in een vroegtijdig stadium bij nieuwe ontwikkelprojecten te betrekken worden onze kennis en expertise op het gebied van assemblage maximaal ingezet door Bronkhorst High-Tech BV. Zo komen we uiteindelijk tot een ontwerp dat kostenefficiënt in massa geproduceerd kan worden.

> 90

LANDEN

> 900k

INSTRUMENTEN

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.