Over Ons

Electronics Partners

Met ruim 25 jaar ervaring assembleert Global Electronics elektronica voor gerenommeerde opdrachtgevers in de high-tech markt. In de afgelopen jaren zijn we geëvolueerd van EMS tot volledig fulfilment partner. Als betrokken partner realiseren wij de assemblage van hoogwaardige producten tegen zo laag mogelijke kosten. Wij ondersteunen opdrachtgevers in de ontwikkeling door samen voorafgaand aan het proces een uitgebreide DFM/DFA-analyse uit te voeren. Met ons scala aan competenties begeleidt Global Electronics een product van design tot verzending.

 

Global Electronics realiseert prototypes en seriematige producties voor opdrachtgevers uit diverse marktsegmenten, waaronder telecommunicatie, computerindustrie, hoogspanningstechniek, laboratorium industrie, meet- en regeltechniek, chemie en petrochemie, defensie en beveiliging en IOT en de medische industrie. Bekijk onze cases voor een impressie van onze veelzijdigheid.

 

Realisatie

Met oog op detail en focus op efficiëntie weet Global Electronics binnen vijf dagen een prototype te assembleren om te testen. Wij bieden daarnaast verschillende diensten om het product van tekentafel tot distributie te begeleiden.

 

 • DFM/DFA-sessies
 • Design van tools, software en PCB’s
 • Programmeren van componenten
 • Assembleren en solderen van PCB’s
 • (Elektrische) testmethodes
 • Voorraadbeheer
 • Orderintake
 • Geconditioneerde opslag
 • Raamcontracten
 • Serieproductie van eindproduct
 • Box Build productie
 • Wereldwijde verzending

 

Een persoonlijke projectmanager denkt het hele proces met je mee. Je ontvangt constant feedback van onze specialisten om eventuele fouten zo vroeg mogelijk te ontdekken en op te lossen. Zo houden we het proces zo efficiënt mogelijk als het gaat om tijd, kwaliteit en kosten.

 

Contact

Global Electronics ondersteunt je van begin tot eind bij de ontwikkeling van jouw product. Of je nu een gedeelte of het hele proces bij ons neerlegt, wij helpen met het produceren en in de markt zetten van een hoogwaardig product. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Jeroen Schuiling

Bij Global Electronics BV ben ik verantwoordelijk voor sales, marketing & communicatie en projectmanagement. Een uitgebreide rol waar ik mij elke dag weer naar hartenlust op stort. Het belang van jou als klant staat altijd voorop. Graag praat ik met je over de mogelijkheden die Global Electronics BV biedt voor jouw product of design. Ik ben er van overtuigd dat we je kunnen verrassen met hetgeen we voor je kunnen betekenen!

Gerrit Versteeg

Als technisch directeur hou ik mij bezig met proces- en product engineering en de analyse van prototypes en nieuwe producten die door onze klanten worden geïntroduceerd. Global Electronics BV groeit en om de groei te begeleiden ben ik tevens degene die investeringen voorbereidt en mede helpt implementeren. Ik ben oprichter en mede-DGA van Global Electronics BV sinds 1993. Ik ga graag met je in gesprek over het design van een product en de mogelijkheden voor verbetering en optimalisatie.

Gerbert Schuilenborg

Als hoofd inkoop bij Global Electronics BV is mijn voornaamste taak het zorgen voor een snelle en kwalitatief hoogstaande invulling en uitvoering van alle aspecten die van belang zijn van bestelling en levering van ons product. Ik ga graag met je in gesprek over het begeleiden van het logistieke traject, het zoeken en vinden van de juiste materialen en advisering met betrekking tot het optimaliseren van een product qua verkrijgbaarheid en maakbaarheid.

Meino Toering

Vanaf 2015 werk ik bij Global Electronics BV als algemeen directeur. Mijn ambitie is om samen met onze medewerkers aan de continue veranderende vraag van onze klanten te blijven voldoen. Het is mijn overtuiging dat dit lukt in een onderneming als Global Electronics BV met medewerkers die passie hebben voor techniek en een extra stap willen zetten voor haar klanten. Dit is tevens de belangrijkste reden voor mij dat ik vanaf 2017 mede-DGA ben geworden van Global Electronics BV.

 

Belén ten Hoopen - Rojas Conde

Binnen Global Electronics BV ben ik verantwoordelijk voor het financiële, personeels-en arbo-beleid. Het aantrekken van specialisten en zorgen dat zij onder optimale en veilige omstandigheden hun werk kunnen doen is een mooie uitdaging die ik graag elke keer weer aanga. Heb je vragen over één van deze onderwerpen? Dan sta ik je graag te woord.

25 years proactively improving your products

 • Kwaliteit

  Onze processen zijn zodanig ingericht dat op vele momenten er snel en vakkundig een oordeel wordt geveld over de kwaliteit.