NL
ergergerg
ergergerg
ergergerg

Opschalen van de productie

> 150

> 250K

> 29

Impact maken Door de productie op te schalen

Soms is het opschalen van de productie van essentieel belang. Wij nemen u graag mee in het gehele traject, waarbij alle facetten inzichtelijk worden gemaakt. Global Electronics B.V. realiseert prototypes en seriematige producties voor opdrachtgevers uit diverse marktsegmenten, waaronder telecommunicatie, computerindustrie, hoogspanningstechniek, laboratoriumindustrie, meet- en regeltechniek, chemie en petrochemie, defensie en beveiliging, IOT en de medische industrie. Bekijk onze cases voor een impressie van onze veelzijdigheid.

SMART
PROCESS

DATA & ANALYSE

Na ons eerste gesprek vragen we u om ons te voorzien van alle data. Wij toetsen en analyseren deze data, zodat we de maakbaarheid en beschikbaarheid kunnen beoordelen.

TESTEN EN OPVOLGING

In ons eigen testcentrum kunnen we alle producten uitvoerig controleren en testen. Na assemblage kunnen we de PCBA's verwerken door middel van de volgende technieken: ingieten, coating of boxbuild.

INKOOPPROCES

Door gebruik te maken van onze eigen slimme software, ons uitgebreide inkoopnetwerk en het in kaart brengen van de kritische en long lead-time componenten zorgen we dat het opschalingsproces vlekkeloos verloopt.

DATA & ANALYSE

Na ons eerste gesprek vragen we de klant om ons te voorzien van alle data. Aan de hand hiervan zullen we de data toetsen en analyseren, maakbaarheid en beschikbaarheid.

INKOOPPROCES

Door gebruik te maken van onze eigen software, ons slimme inkoopnetwerk en het in kaart brengen van de kritische en long lead-time componenten zorgen we dat het opschalingsproces vlekkeloos verloopt.

TESTEN EN OPVOLGING

In ons eigen testcentrum worden alle producten uitvoerig gecontroleerd en getest. Vervolgens is het mogelijk om de producten te assembleren middels de volgende motheoden; ingieten, coating of boxbuild.

TOGETHER WE ARE
SUCCESSFUL

REFERENTIES

TKH AIRPORT SOLUTIONS

TKH Airport Solutions vroeg ons om bij de productie van hun zeer innovatieve en unieke systeem een zero-defect policy te hanteren. 100% yield, zonder reparaties en een repeteerbaar proces dat betrouwbare producten met topkwaliteit genereert.

0

DEFECT

100%

YIELD PRODUCTIE

Effect photonics

Effect Photonics ontwikkelde een nieuwe chip die zeer innovatief is in het realiseren van high-speed data overdracht waarbij ze tegen een aantal praktische problemen aanliepen. Zoals een groot aantal componenten op een kleine oppervlakte, industrialisatie van enkele 100k-stuks per jaar en het inrichten van de supply chain.

10G - 40km

TUNABLE MODULES

25G – 15km

TUNABLE MODULES

BRONKHORST HIGH-TECH BV

Door Global Electronics B.V. in een vroegtijdig stadium bij nieuwe ontwikkelprojecten te betrekken worden onze kennis en expertise op het gebied van assemblage maximaal ingezet door Bronkhorst High-Tech BV. Zo komen we uiteindelijk tot een ontwerp dat kostenefficiënt in massa geproduceerd kan worden.

> 90

LANDEN

> 900k

INSTRUMENTEN

SAMEN GROEIEN

Wij bellen graag even met u!

Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Hieronder kunt u gemakkelijk een terugbelverzoek achterlaten:

Bedankt! Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.